Προφίλ

40 χρόνια παιδικής μόδας ΒΙΜΒΟ

H Βimbo AE δραστηριοποιείται στον τομέα της παιδικής ένδυσης και υπόδησης από το 1974 οπότε ιδρύεται το πρώτο μας κατάστημα παιδικής μόδας σε έναν από τους πιο πολυσύχναστους δρόμους του κέντρου της Θεσσαλονίκης, επί της οδού Αγίας Σοφίας, αρ. 17. Η εταιρεία μας καθιερώνεται σύντομα στο χώρο του παιδικού ρούχου, καθώς πρωτοπορεί με την εισαγωγή προϊόντων αποκλειστικά και μόνο από τους μεγαλύτερους και διεθνώς αναγνωρισμένους οίκους μόδας, διασφαλίζοντας με τον τρόπο αυτό την παροχή προϊόντων εξαιρετικής ποιότητας και υψηλής αισθητικής.

Το 1991, η Bimbo AE επεκτείνει τη δραστηριότητά της με τη δημιουργία του δεύτερου καταστήματος μας για την αποκλειστική διάθεση παιδικών υποδημάτων. Στο κατάστημα παιδικών υποδημάτων BIMBO επί της οδού Τσιμισκή 67, μπορείτε να διαλέξετε παπούτσια για παιδάκια κάθε ηλικίας προς καθημερινή χρήση αλλά και για ειδικές περιστάσεις. Το κατάστημα παιδικών υποδημάτων Bimbo διαθέτει μόνο επώνυμα προϊόντα, μεγάλων εργοστασιακών οίκων με εμπειρία στον σχεδιασμό παιδικών υποδημάτων. Η γκάμα των προϊόντων μας περιλαμβάνει από παπουτσάκια αγκαλιάς μέχρι παντός είδος παπουτσάκια για παιδιά (έως και 40 νούμερο). Ενδεικτικά αναφέρουμε μερικούς από τους οίκους υποδημάτων με τους οποίους συνεργαζόμαστε επί σειρά ετών: Armani Junior, Byblos, Moschino, Roberto Cavalli, Dolce Gabbana, Moncler, Burberry infant, Boss, Tommy Hilfiger, Bikkenmbergs, Replay, Agatha Ruiz de la Prada, Guess, DKNY, Noel, Naturino, Geox, Clarys, Converse, Nike, Lacoste, A Morelli κ.ά.

Το 2000 δημιουργούμε το τρίτο κατά σειρά κατάστημα της BIBMO AE επί της οδού Τσιμισκή 47, αφιερωμένο εξολοκλήρου στην παιδική μόδα με το νέο στοιχείο της βάπτισης. Η εταιρεία μας έχει καταφέρει να διατηρεί πολυετή συνεργασία με τους περισσότερους από τους δημοφιλέστερους επώνυμους οίκους παιδικών και βαπτιστικών ρούχων όπως: Roberto Cavalli, Burberry, Armani Junior, Fendi, Boss, Monnalisa, Simonetta, Moncler, Miss Blumarine, Dior, Aletta, Alviero Martini, Cat in the Hat, Dolce Gabbana, Ermano Scervino, Twin Set κ.ά.

Η Βimbo ΑΕ πλησιάζει τα 40 χρόνια επιτυχημένης πορείας στο χώρο της παιδικής μόδας, χάρη στην εμπιστοσύνη των πιστών και νέων πελατών μας, που φροντίζουμε να εξυπηρετούμε επαρκώς προσφέροντας τις ειδικές μας γνώσεις και προτείνοντας τα προϊόντα που θεωρούμε πιο κατάλληλα για κάθε περίπτωση.

Συνεχίζουμε με την υποστήριξή σας, το μεράκι και την αγάπη μας για τα παιδιά σας!

Brand